De Omgeving

Swolgen, Gemeente Horst aan de Maas, Noord-Limburg

Swolgen ( plaatselijk uitgesproken als Zwollege) is een kerkdorp in de gemeente Horst aan de Maas in Noord-Limburg. Swolgen wordt omringd door (de) natuur, zoals heide, bossen en vennen, maar er zijn ook aspergevelden en champignonkwekerijen. De prachtige Pieterpad route, loopt op korte afstand, voor de Gunse Hoeve langs. Gemeente Horst aan de Maas biedt voor jong en oud alles om volledig te genieten. Van (de) schitterende natuur, rust en ruimte tot de Hertog Jan brouwerij, de kasteeltuinen en watermolen- graanbranderij De IJsvogel in Arcen.

Wandelen

Via een eigen weg wandel je zo het prachtige bosrijke natuurgebied “ ’t Sohr ” in, met waterlopen en vennen. Speciaal voor gezamenlijke wandel en fietstochten is deze regio een must om te bezoeken.

Kinderen

Voor kinderen is een bezoek aan Aardbeienland in Horst of Toverland in Sevenum zeker de moeite waard. Bovendien kunt U naar het dierenpark Zoo of naar het oorlogsmuseum te Overloon. Ook is museumboerderij De Locht in Melderslo is een aanrader voor jong en oud.

Horst

Horst heeft een gezellig centrum met terrasjes, restaurantjes en winkels.

Vind de rust in noord-limburg

Boek nu uw verblijf

 

De Gunse Hoeve

Lucia en Dave van Beele
Gun 28, Swolgen
5866 CC, Noord Limburg

+31 6 34341226
info@degunsehoeve.nl